Barnegat 505 dektent Bluetex Navy blue

Barnegat 505 dektent Bluetex Navy blue

346,28 €

Deze Barnegat 505 dektent Polytex Lava Grey dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze Barnegat 505 dektent Polytex Lava Grey dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.

Anzahl
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Barnegat 505 dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Barnegat 505 dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Barnegat 505 dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om eventueel in uw boot te overnachten. 

De Barnegat 505 dektent is uitgevoerd met een toegangsrits aan bakboord, ter hoogte van de mast. Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Barnegat 505 dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

In dit dekzeil zijn standaard geen landvast doorvoer gaten opgenomen. Mocht u deze willen toevoegen neem dan even contact met ons op voor de exacte meerprijs en de gewenste locatie.

De Barnegat 505 dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord of stuurboord op de spiegel is geplaatst.

Voor welke Barnegat is deze dektent geschikt?

Deze Barnegat 505 dektent past, naar onze informatie en ervaring, op alle Barnegat 505's. 

Afleverinformatie

Deze Barnegat 505 dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

Topdekzeilen
TDZ202012

New Account Registrieren

Hast du schon ein Konto?
Melden Sie sich an, statt Oder Passwort zurücksetzen