BM kuiptent Bisonyl Dark Marine blue

BM kuiptent Bisonyl Dark Marine blue

€ 205,79

Deze dektent dekt de kuip af van uw BM. Deze kuiptent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze BM dektent dekt de gehele kuip van de BM af, inclusief een beperkt deel van het voordek. De BM kuiptent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het BM dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten.

De BM kuiptent is uitgevoerd met een toegangsrits, ter hoogte van de mast. Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van de BM kuiptent zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm.

 

Voor welke BM is deze dektent geschikt?

Deze BM dektent past het best als u uw giek op een hoogte van ongeveer 70 cm boven het dek vastzet.

 

Afleverinformatie

Deze BM dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ201914a

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password