Over ons

Topdekzeilen is in 2003 opgericht door zeilers die zelf betere dekzeilen en aanverwante hoezen wilden voor hun kostbare Olympische zeilboot.

Alweer een hele tijd terug, toen internet nog in opkomst was, werden de eerste webshops opgericht. Winkelen via internet, wat een uitvinding! Maar in de zeilwereld leek alles bij het oude te blijven. Je moest een zeilmaker opbellen, een te dure dektent of dekzeil bestellen per telefoon, vervolgens minstens 6 weken wachten en er vervolgens achter komen dat de pasvorm ook maar zo-zo was. Dat kon zo niet langer. Daar wilden wij verandering in brengen!

In 2002 hadden we een paar dekzeilen en overige hoezen zelf, met de hand gemaakt, en gebruikten we deze op onze eigen boot. Toen vervolgens andere zeilers begonnen te vragen waar we deze hadden gekocht, wisten we dat we hier iets mee moesten doen!

In 2003 is Topdekzeilen opgericht. Wij begonnen in die tijd als een van de eerste dekzeilen en dektenten te verkopen via onze webwinkel, www.topdekzeilen.nl. De prijzen waren veel scherper dan men had verwacht en we proberen zoveel mogelijk direct uit voorraad te verkopen zodat de levertijd werd teruggebracht naar 3 dagen in plaats van 6 weken! Door de jaren heen werd Topdekzeilen groter en bekender. Inmiddels heeft Topdekzeilen dealers in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast heeft Topdekzeilen nieuwe stoffen ontwikkeld voor het gebruik bij dekzeilen en dekkleden. De belangrijkste ontwikkeling is die van Bluetex, een zeer UV-bestendige, kleurvaste en ademende stof, tegen een faire prijs. Los van de kwaliteitsslag, bleef hiermee het ongekende lage prijspeil gehandhaafd! Ook bleven we het aantal verschillende dekzeilen en hoezen wat we uit voorraad leverden vergroten.

Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat Topdekzeilen de huidige EU-marktleider is op het gebied van one-design dekzeilen, dektenten en aanverwante hoezen en op dit moment voor meer dan 90 bootsklassen dekkleden uit eigen voorraad levert!

Topdekzeilen levert inmiddels al meer dan 20 jaar kwaliteitshoezen aan alle zeilers ter wereld. #covertheworld

 

Ons team

Op dit moment bestaat ons team alleen uit zeilers. Door zeilers, voor zeilers is een van onze motto’s. Alleen als zeiler weet je waarom je die ene dektent wel moet kopen of die juist niet. Of wanneer je juist beter een kuiptent kan adviseren.

Wel zijn we op dit moment op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken, met als vereiste dat je een achtergrond hebt in zeilen en in marketing. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Ervaringen met Topdekzeilen

Hieronder hebben we een aantal ervaringen opgenomen van tevreden klanten. Dit is maar een greep uit de ervaringen van onze klanten. Wil je een volledige indruk krijgen van de ervaringen van onze klanten? Bezoek dan onze trustpilot-pagina.

 

Persoonlijk advies - geweldige kwaliteit

“Geweldig persoonlijk advies over details van het product, snelle levering en echt solide kwaliteit. Weer gelukkig!”


Uitstekende service

"Uitstekende service. Snelle mailreacties en extreem snelle levering in Zweden. Duurde minder dan een week van bestelling tot levering. Hoes besteld voor mijn Dragon. Kwaliteit lijkt erg goed te zijn. Kan het ten zeerste aanbevelen om bij Topdekzeilen te kopen.”

 

Goede klantenservice en fender

“Zeer goede klantenservice na verduidelijking van het aantal stootkussens in de bestelling. Het product is van goede kwaliteit.”

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password