Draak dektent - staande mast Polytex Lava Grey

Draak dektent - staande mast Polytex Lava Grey

€ 825,62

Deze Draak dektent dekt uw gehele Draak af, inclusief achterdek en voordek. Deze Draak dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek (zonder gebruik van een mik) gespannen.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Draak dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Draak dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Draak dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. De dektent is zo gemaakt dat de mik onder de giek wordt weggenomen en de giek op de giek duwer ligt.

De Draak dektent is uitgevoerd met een toegangsrits ter hoogte van de mast (aan zowel bakboord als stuurboord). Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

Deze dektent is geschikt voor gebruik op de trailer als in de box. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Draak dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

 

Voor welke Draak is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Draken. 

 

Afleverinformatie

Deze Draak dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202086

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password