Flying Arrow Spanker dektent Bluetex Navy blue

Flying Arrow Spanker dektent Bluetex Navy blue

€ 379,34

Deze dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Flying Arrow Spanker dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Flying Arrow Spanker dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Flying Arrow Spanker dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Flying Arrow Spanker dektent is uitgevoerd met een toegangsrits, ter hoogte van de mast (stuurboord). Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Flying Arrow Spanker dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Flying Arrow Spanker dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

De Flying Arrow Spanker dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord of stuurboord geplaatst kan worden.

 

Voor welke Flying Arrow Spanker is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Flying Arrow Spanker's. 

 

Afleverinformatie

Deze Flying Arrow Spanker dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202032

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password