Hoora Polyvalk dekzeil Bisonyl Dark Marine blue

Hoora Polyvalk dekzeil Bisonyl Dark Marine blue

288,43 €

Deze Hoora Polyvalk dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.

Anzahl
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Hoora Polyvalk dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Hoora Polyvalk dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Polyvalk dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Polyvalk dektent is uitgevoerd met twee toegangsritsen, een ter hoogte van de mast (stuurboord)en vanaf het uiteinde giek richting de spiegel van de boot. Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Hoora Polyvalk dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Polyvalk dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!\

De Hoora Polyvalk dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord of stuurboord geplaatst kan worden.

 

Voor welke Polyvalk is deze dektent geschikt?

Deze dektent past perfect op een Hoora Polyvalk!

 

Afleverinformatie

Deze Polyvalk dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

Topdekzeilen
TDZ202042

New Account Registrieren

Hast du schon ein Konto?
Melden Sie sich an, statt Oder Passwort zurücksetzen