Centaur dektent Bluetex Navy blue

Centaur dektent Bluetex Navy blue

€ 594,21

Deze Centaur dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Centaur dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Centaur dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Centaur dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Centaur dektent is uitgevoerd met twee toegangsritsen, een ter hoogte van de mast (bakboord) en ter hoogte van het uiteinde van de giek richting de spiegel van de Centaur. Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Centaur dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Deze dektent is voorzien van landvast doorvoer gaten. Ter hoogte van het voordek en achterdek zijn twee landvastgaten in het Centaur dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

De Centaur dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke in het midden op de spiegel is geplaatst.

 

Voor welke Centaur is deze dektent geschikt?

Het ontwerp van de Centaur is in FY 2003 aangepast. Daarom dient u aan te geven in de drop down box of u een model wilt hebben voor een Centaur van voor 2003 of na 2003. De plaats van de zijverstaging is veranderd vanaf 2003. 

 

Afleverinformatie

Deze Centaur dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202017

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password