Flytour dektent Polytex Lava Grey

Flytour dektent Polytex Lava Grey

€ 412,40
Deze dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.
Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Flytour dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Flytour dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Flytour dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Flytour dektent is uitgevoerd met een toegangsrits, ter hoogte van de mast (stuurboord). Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Flytour dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Flytour dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

De Flytour dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke in het midden op de spiegel is geplaatst.

 

Voor welke Flytour is deze dektent geschikt?

Uit onze ervaring lijkt dat er verschillende soorten Flytours in omlop zijn. Onze dektent is geschikt voor de Flytour met een toren tuigen met de volgende afmetingen: lengte 642 cm, gieklengte 325 cm, breedte 200 cm en met een mikhoogte van 50-55 cm. 

 

Afleverinformatie

Deze Flytour dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202020

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password