Lelievlet dektent Bisonyl Dark Marine blue

Lelievlet dektent Bisonyl Dark Marine blue

€ 420,66
Deze dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.
Aantal

Algemene dektent informatie

Deze Lelievlet dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Lelievlet dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Lelievlet dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Lelievlet dektent is uitgevoerd met twee gerijgde toegangen, een ter hoogte van de mast (bakboord) en ter hoogte van het uiteinde van de giek richting de spiegel van de Lelievlet. Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden. Daarnaast omdat er gebruik gemaakt wordt van gerijkgde toegangen zijn deze zeer degelijk en gebruiksvriendelijk voor scouting verenigingen.

In de onderzoom van het Lelievlet dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Deze dektent kan voorzien worden van landvast doorvoer gaten. Neem even contact met ons op als u dergelijke landvast gaten wil aanbrengen!

 

Voor welke Lelievlet is deze dektent geschikt?

Het ontwerp van de Lelievlet is niet aangepast in de laatste jaren. Daarom past onze dektent op alle lelievletten die volgens specificatie zijn gebouwd . 

 

Afleverinformatie

Deze Lelievlet dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202022

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password