Pampus dektent Bluetex Navy blue

Pampus dektent Bluetex Navy blue

€ 412,40

Deze Pampus dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Pampus dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Pampus dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Pampus dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Pampus dektent is uitgevoerd met twee toegangsritsen, een ter hoogte van de mast (stuurboord)en vanaf het uiteinde giek richting de spiegel van de boot. Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Pampus dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Pampus dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

De Pampus dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord of stuurboord geplaatst kan worden.

Voor welke Pampus is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Pampus's. 

Afleverinformatie

Deze Pampus dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202036

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password