Poly Valk kuiptent Bisonyl Dark Marine blue

Poly Valk kuiptent Bisonyl Dark Marine blue

€ 329,75

Deze dektent dekt de kuip af van uw Poly Valk. Deze kuiptent zorgt ervoor dat je Poly Valk netjes en schoon blijft. De kuiptent is door zijn vorm en gewicht, veel sneller en gemakkelijker te plaatsen dan een zware deksel.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze kuiptent vervangt de zware polyester deksel welke standaard wordt meegeleverd bij de Poly Valk. Het voordeel van deze kuiptent is dat deze door zijn vorm en gewicht, snel en gemakkelijk te plaatsen is na het zeilen.

De kuiptent wordt gespannen over de kuip en dekt gedeeltelijk het voor- en achter dek af. De kuiptent wordt door middel van RVS haken en elastieken bevestigd op de stootrand van de Poly Valk. De gebruikte haken vallen om de rubberen stootrand waardoor uw boot niet beschadig. Het voordeel van deze bevestiginsmethode is dat uw de elastieken maar 1x hoeft af te stellen!

 

Voor welke Poly Valk is deze dektent geschikt?

Deze kuiptent past op alle Poly Valken. Wel dient u uw type mastbank van uw Poly Valk te selecteren in het drop down menu aan de bovenkant van deze pagina. Dan zorgen wij dat u een passende kuiptent geleverd krijgt! 

U kunt kiezen voor 2 soorten afwerking:

- de elastieken en RVS haken worden los meegeleverd. U dient deze zelf aan de kuiptent te knopen en 1x af te stellen.

- de elastieken en RVS haken aan de kuiptent gekrampt door Topdekzeilen. Wij zorgen ervoor dat de elastieken en RVS haken al aan de kuiptent zijn bevestigd en zijn afgesteld. U kunt een van deze opties selecteren in het bovenstaande menu.

 

Afleverinformatie

Deze Poly Valk kuiptent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202045

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password