Polyvalk kampeertent Bisonyl Dark Marine blue

Polyvalk kampeertent Bisonyl Dark Marine blue

€ 742,98

Deze dektent dekt uw gehele kuip af, inclusief deels het achterdek en deels het voordek. Deze is specifiek geschikt voor kampeer vakanties of trektochten.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Polyvalk latten comfort kampeertent is speciaal ontworpen om meer ruimte onder het dekzeil te creeren. Door de latten in het dak van de dektent ontstaat een platdak waardoor er veel ruimte onder de dektent ontstaat. Ideaal om mee te gaan kamperen!

De kampeer dektent bevat extra ventilatie openingen zodat ook tijdens het slapen, eventuele condensvorming geen problemen oplevert. Aan beide zijkanten van de dektent zijn 2 ritsen aangebracht, hierdoor kan je gemakkelijk een deel van de dektent oprollen en openslaan!

De kampeertent wordt met haken en elastiek op de stootrand vastgezet. Hierdoor is het niet nodig om de dektent te verzwaren met grind of zand. Daardoor blijft de dektent licht van gewicht en gemakkelijk hanteerbaar tijdens het kamperen.

De Polyvalk dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord of stuurboord geplaatst kan worden.

 

Voor welke Polyvalk is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Polyvalk's. Dus of je nu een Ottenhome, Hoora of Geuzenvalk hebt, deze kampeertent past erop!

 

Afleverinformatie

Deze Polyvalk dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202049

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password