Valk winterdekzeil Bisonyl Dark Marine blue

Valk winterdekzeil Bisonyl Dark Marine blue

€ 329,75

Dit dekzeil is speciaal ontworpen om de Valk met liggende mast optimaal te beschermen tijdens de wintermaanden.

Aantal
Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Valk winterdektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Valk dektent is geschikt om te gebruiken met een liggende mast en wordt over deze liggende mast gespannen. Doordat het Valk dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan. Tevens zijn verschillende delen in dubbel Bisonyl uitgevoerd om een extra lange levensduur te garanderen! 

Let op! Dit winterdekzeil is precies op maat gemaakt waardoor het tot net onder de stootrand loopt. Hierdoor klappert het dekzeil niet tegen uw gelcoat aan als de boot tijdens de winter buiten wordt opgeslagen. Dit scheelt veel krassen en poetsen in het nieuwe jaar! 

De Valk dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord, stuurboord of in het midden geplaatst kan worden.

 

Voor welke Valk is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Valk's. 

 

Afleverinformatie

Deze Valk dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

 

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202048

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password