Volksboot 480 dektent Bisonyl Dark Marine blue

Volksboot 480 dektent Bisonyl Dark Marine blue

€ 280,17

Deze dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.

Aantal

Algemene dektent informatie

Deze Volksboot 480 dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Volksboot 480 dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Volksboot 480 dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Volksboot 480 dektent is uitgevoerd met een toegangsrits, ter hoogte van de mast richting de zijverstaging (bakboord-zijde). Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Volksboot 480 dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Volksboot 480 dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

Voor welke Volksboot 480 is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Volksboot 480's. 

Afleverinformatie

Deze Volksboot 480 dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202071

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password